Bezoek onze showroom

Gevelwerk Dordrecht heeft ook een showroom aan de Van Beukelaarweg 33 in Bleskengraaf. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Een aangenaam woonklimaat door toepassing van innovatieve producten

Een gevel kan op verschillende manieren worden gerenoveerd of opgewaardeerd. Wij hebben hiervoor een uitgebreid scala aan producten om elke wens werkelijkheid te laten worden.

gevelrenovatie en gevelisolatie

Gevelisolatie

Het belang van gevelisolatie wordt steeds meer mensen duidelijk. Isoleren vermindert niet alleen het energieverbruik (lagere stook- of koelingskosten), maar verhoogt ook het thermische comfort. Dat betekent dat er binnenshuis een aangenaam leefklimaat ontstaat. Relatief warmer in de winter, koeler in de zomer. De juiste binnentemperatuur gecombineerd met de juiste ventilatie voorkomt vervelende schimmel- en vochtproblemen. Daarmee wordt dus een gezondere werk- en leefomgeving gecreëerd.
Ook kiest u met buitengevelisolatie voor de isolatiemethode met de hoogste energiebesparing. Het isoleren vanaf de buitenzijde van de gevels betekent dat u isolatiemateriaal laat plaatsen tegen de buitenmuren van uw woning.

'U geeft uw woning als het ware een extra jas om'

Uiterlijk telt!

Wij beschikt over een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden. Van sierpleisters tot steenstrips, vrijwel geen afwerking is onmogelijk.

uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden

Energie besparen

Een  gevelisolatiesysteem is sneller terugverdiend dan u denkt. Uw woning wordt tenslotte meer waard én u bespaart fors op uw energierekening.

Rekenvoorbeeld

Een ongeïsoleerde woning verliest veel warmte, maar liefst 25% van deze warmte gaat verloren via de gevel. Met ons gevelisolatiesystemen bespaart u gemiddeld € 7,-- (10,5 m3 gas) per m2 gevelisolatie per jaar.

Vrijstaande woning (gemiddeld 166 m2 gevel): besparing van €1.162,-- per jaar op uw energierekening.
Twee-onder-één-kapwoning: 103 m2: besparing van €721,-- per jaar op uw energierekening.
Rijtjeshuis (hoekwoning): besparing van 108 m2: €756,-- per jaar op uw energierekening.
Rijtjeshuis (tussenwoning): besparing van 39 m2: €273,-- per jaar op uw energierekening.

Gemiddeld verdient u een ons gevelisolatiesysteem in 10-15 jaar tijd terug. Deze terugverdientijd is enkel gebaseerd op de besparing van uw energierekening en hierin is dus nog niet de waardevermeerdering van uw woning meegenomen.
Uw woning wordt namelijk al snel duizenden euro's, soms zelfs tienduizenden euro's meer waard met een ons gevelisolatiesysteem.

Daarbij komt de verhoging van uw wooncomfort, wat onbetaalbaar is. Tel uit uw winst!

Redenen om te kiezen voor ons gevelisolatiesysteem:

  • Comfortabel woon- en leefklimaat
  • Isolatiemethode met het hoogst mogelijke rendement
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Geen schimmel- en vochtproblemen meer
  • Minimaal onderhoud door toepassing van innovatieve producten

Tips:

Klant aan het Woord

Kwalitatief goed werk
tegen een scherpe prijs!
 

Hans van Aalst, Duiven

Gevelwerk Dordrecht

Veilig Vertrouwd Vakwerk