Bezoek onze showroom

Gevelwerk Dordrecht heeft ook een showroom aan de Van Beukelaarweg 33 in Bleskengraaf. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lijmwerk

lijmwerk

Voor lijmwerk van kalkzandsteen blokken en elementen zetten wij onze gespecialiseerde lijmers in. Mensen die weten hoe zij een perfect geconstrueerde en egale gevel kunnen leveren. Met toepassing van de juiste plaats- en lijmtechnieken én met oog voor detail.

Doordat wij beschikken over een breed netwerk, zijn wij inzetbaar voor projecten in heel Nederland en het Nederlandstalige deel van België.

Lijmwerkzaamheden

Voor binnen- en buitenmuren verlijmen wij zowel handzame blokken (V- en L-blokken) als grotere elementen. Deze grote elementen worden geplaatst met behulp van een elementenstelmachine (lijmkraan).

De werkzaamheden vinden plaats op basis van de geldende voorschriften van de kalkzandsteenindustrie.
De lijmkraan die wij inzetten, wordt jaarlijks gekeurd.

Vast contactpersoon

Voor ieder project hebben wij een vast contactpersoon. Deze bespreekt gedetailleerd uw wensen en biedt deskundig advies. De contactpersoon is meerdere keren per week op locatie. Zo houden wij constante controle op de voortgang en uitvoering van werkzaamheden. Tevens heeft u als klant een duidelijkaanspreekpunt.
Gemaakte afspraken komen wij vanzelfsprekend na.

Klant aan het Woord

Kwalitatief goed werk
tegen een scherpe prijs!
 

Hans van Aalst, Duiven

Gevelwerk Dordrecht

Veilig Vertrouwd Vakwerk